Самостоятелен сайт и за музея в Самоков

by - септември 22, 2013

Здравейте, приятели. :)

Доживяхме и ние от самоковския музей да имаме собствен сайт-блог. В деня на българската независимост и ние ставаме независими откъм електронно издание. ;) 
Много от вас вече са се запознали със сайтчето ни и Ви благодарим за подкрепата. Сега започваме и почти всеки ден ще правим допълнения, изменения като се извиняваме предварително ако има неща, които не са там където сте ги видяли при първоначалното си посещение, а са на съвсем друго място.

Чрез този сайт искаме да Ви запознаем с нашата дейност, с нашата история, с културата на града ни, с интересни факти около него и музея. Ще се стремим всяка нова публикация да е част от нашата история и нас самите. Ако имаме застой в даден момент, моля не ни се сърдете. Ще компенсираме в следващ. ;) 


Понеже ще се опитваме да се справяме сами, е, не без помощта на по-компетентен от нас в тази област, за което му благодарим от сърце за доброволната подкрепа, молим да ни извините ако има неща, в сайта, които не се отварят или не са така както трябва. Понеже сме незнаещи, неразбиращи, неможещи в областта на компютърните технологии, но с подробни обяснения и периодична помощ от страна на Приятел на музея, се надяваме в близко бъдеще да изглежда всичко много приятно за окото и добре оформено на екрана Ви. 

Благодарим Ви за подкрепата, за споделянето и очакваме Вашите мнения като обратна връзка с нас. Може да ни намерите във фейсбук, в гугъл + и в туитър.

Успех!

Екип
Градски Исторически Музей Самоков

Прочетете и...

6 Comments

  1. На 2 ноември посетих изложбата за самоковските фотографи.Прекрасна идея и реализация.Приятно бях изненадан от вежливото обслужване и изчерпателната информация за забележителностите в областта от вашата колежка на касата.На добър! Ч.Попов

    ОтговорИзтриване
  2. Г-н Попов, благодарим Ви и ние за добрите думи. Заповядайте отново.

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиви и очевидно професионални фотографии имате.

    ОтговорИзтриване