На гости в Кюстендил

by - май 20, 2016

        Приятели, поредно гостуване направи мобилната ни изложба "Първите фотографи в България". На 18-ти май - международния ден на музеите и галериите и във връзка с честването на 80 години Исторически музей в града изложбата бе подредена в къща-музей Димитър Пешев - Кюстендил. Кюстендилските любители на изкуството и културното наследство се запознаха с първите български фотографи-собственици на фотографски ателиета по нашите земи. Заедно с директора Веселин Хаджиангелов, уредниците Славейко Докузов и Невена Митрева подредиха и представиха изложбата. Тя ще остане в Кюстендил до средата на месец юли. 
Както знаете към тази изложба има и хартиен каталог, който струва само 3 лева. Негов автор е Невена Митрева - историк и отговорник експозиции. Всеки, който иска да подпомогне музейната ни дейност може да си го закупи от щанда в музея. Заповядайте. Очакваме ви. 

А сега ви предлагаме няколко снимки от подредената вече изложба в Кюстендил.

Всички, които желаят тази изложба да гостува в техния музей или галерия, моля да ни пишат като използват обратната връзка в сайта за да уговорим датите и подробностите. :) 

снимки: архив музей Самоков
Екип ИМ Самоков

Прочетете и...

0 Comments